vrhunska-notranja-vrata-3

Če v tem trenutku razmišljate o tem, kje bi si naročili oziroma kupili notranja vrata, imamo za vas odličen predlog. Na trgu je sicer veliko odličnih ponudnikov, a mi prisegamo na podjetje Deta&CO. Če sledite trendom v povezavi s pohištvom in drugimi elementi za notranje prostore, ste za podjetje najverjetneje že uspeli slišati. Ne glede na to, ali zanj slišite prvič ali ga dobro poznate in ste celo že naročali pri njem, je Deta&CO sinonim ali pa asociacija na vrhunsko in moderno zasnovana notranja vrata.

Številni med vami podjetje Deta&CO verjetno povezujete še s parketom, saj se ne nazadnje ukvarjajo tudi s to storitvijo. Notranja vrata v najrazličnejših podobah si torej lahko naročite pri mojstru vrat, ki ga boste našli pod imenom Deta&CO.

Deta&CO pozoren tudi na dodatke za notranja vrata

Podjetje Deta&CO je na trgu prisotno že več kot dvajset let. V tem času je proizvedlo že ogromno različnih vrst notranjih vrat. Sicer pa stranke najpogosteje naročajo steklena ali pa drsna notranja vrata. Ta dvoja vrata so namreč še posebej funkcionalna.

Mojster v izdelovanju notranjih vrat pa zlasti velik poudarek daje še na dodatke, ki jih prav tako lahko naročite pri njem. Z dodatki lahko poskrite za učinkovitejšo nadgraditev katere koli vrste sobnih vrat. Izbirate lahko med prezračevalno rešetko, čitalcem prstnega odtisa, dodatnim ključem, zaščito za prste, talno aluminijasto zaščito, odpiranjem v podboju in še drugimi številnimi dodatki.

Klasična ali dizajnerska kljuka za notranja vrata

Deta&CO ogromen pomen daje tudi kljukam, kot enemu od pomembnejših delov vrat. Pri naročanju na notranja vrata lahko izbirate med povsem klasičnimi ali pa dizajnerskimi kljukami. Na izbor vrste kljuke bodite pozorni, saj takšen element pomembno vpliva na celoto in je lahko konec koncev tudi odličen detajl, ki ga odlično povežete še z drugimi elementi doma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja