kopalniško pohištvo 3

Kopalnice s kaminom so lahko dekadentne, prijetne in pomirjujoče – vrhunsko sproščujoče zatočišče! Čeprav kopalnica morda ni prva soba v vašem domu, ki bi si jo zamislili, da bi vanjo namestili kamin, bi po drugi strani to lahko bila najbolj nebeška izkušnja, ki bi resnično dodala nekaj k celostni estetiki vašega doma. Lahko bi ustvarili popolno spa oazo, prav v udobju svojega doma.

Predstavili vam bomo nekaj čudovitih oblikovalskih idej za izvedbo kamina v vašem domu, s spektakularnimi in prijetnimi kamini za spalnice ter čistimi in modernimi kopalniškim pohištvom , zdaj pa vam želimo pomagati pripeljati kamin v vašo kopalnico!

Vrhunsko doživetje v kopalnici je kamin v bližini vaše kadi v kopalnici. Nič ne napravi več razkošja več kot sedenje v kopeli z mehurčki, kozarec vina v roki, medtem ko gori kamin. Topel ogenj, prasketanje gorečega lesa in mehak sijaj so kot nalašč za ustvarjanje sproščujočega razpoloženja. Kamin v kopalnici je ena tistih podrobnosti o sanjski hiši, ki se zdi zunaj dosega povprečnega stanovalca doma, a sanjati je vedno zabavno.

Če še nimate nameščenega in si ga ne morete privoščiti, pomislite na prizor z veliko svečami in kadili; ustvarite razpoloženje brez kamina. Lahko imate v svoji kopalnici tkane košare z nekaj drva za ustvarjanje toplega videza.

Obstajajo tudi manj drage alternative, kot so kamini na električni ali bioetanol, kot je EcoSmart Fire. Lahko bi imeli takšnega, ki visi tik ob steni ali sedi na tleh, neomejene možnosti, če si upate sanjati! Oglejte si zbirko navdihujočih idej za kopalniški kamin in nam sporočite, katera je vaša najljubša!

Več na https://www.pinterest.com/rettingers/bathroom-fireplaces/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja